Als je't voelt kriebelen,
               kom dan mee wriemelen

Hey Wriemelaar!

Fijn dat je door onze website snuistert. Laten we eerst even vertellen wie we zijn en waar we voor staan.

WRIEMEL vzw wordt bestuurd door Jurjen Maudens, Aline van den Bosch en Katrien Vandemeulebroecke.
Onze belangrijkste doelstelling is om op een sportieve en animatieve manier kinderen (en hun ouders) dichter bij elkaar en de natuur te brengen.
Om dit doel te bereiken werken we via onze gemoedelijke begeleiding waarvoor we bij kinderen en ouders reeds gekend staan. Kinderen mogen bij ons kinderen zijn. We stimuleren hen om zelfstandig en zelfredzaam te worden, maar doen dit op een vertrouwensvolle en positieve manier. Bij wriemel laten we de kinderen ten volle experimenteren en uitdagingen aangaan, zodat ze op hun eigen tempo zoveel mogelijk plezier kunnen beleven.
Wriemelen is leuk voor iedereen. Kinderen, ouders en begeleiders beleven prachtige momenten!

Specifiek voor onze kampen betekent dit:

Via Wriemel Kampen laten we kinderen op een animatieve en sportieve manier de natuur ontdekken. Rotsklimmen, boogschieten, bekentocht, speleologie,... het hoort er allemaal bij. Daarnaast leren de kinderen omgaan met heimwee wanneer ze ver weg van huis, samen met (nieuwe) vriendjes, in een tent of heem slapen. Omdat we de kampen 'klein en gezellig' willen houden, laten we per kamp slechts een beperkt aantal kinderen toe.

Kijk zeker eens bij downloads voor meer info over ons aanbod voor kleuters en lagereschoolkinderen.
NIEUW!! Kijk zeker ook naar ons aanbod voor GEZINNEN. Zowel voor avontuurlijke gezinnen als voor gezinnen die het liever wat kalmer aan doen!!

Iedereen zal het weten, wriemelen is meer dan kampen alleen!!